ELŐÉTEL | STARTER
KASZÍNÓTOJÁS FÜSTÖLT PISZTRÁNGGAL, TORMAHABBAL(1,3,4,7,10) - DEVILED EGG WITH SMOKED TROUT AND HORSERADISH FOAM
Sauska Zempléni Cuvée 113
4 600 Ft
FRANCIA SZARVAS TATÁR(1,3,4,6,10) - FRENCH VENISON TARTARE
Gróf Buttler Egri Pinot Noir Superior
5 990 Ft
LIBAMÁJ BRULÉE MÉZES ALMÁVAL, VAJON PIRÍTOTT KALÁCCSAL(1,3,7) - FOIE GRAS BRULÉE WITH HONEY-GLAZED APPLES AND BUTTER-TOASTED BRIOCHE
Oremus Édes Szamorodni
4 990 Ft
CÉKLACARPACCIO FETÁVAL, PIRÍTOTT MAGVAKKAL ÉS RUKKOLÁVAL(7,10) - BEETROOT CARPACCIO WITH FETA CHEESE, TOASTED SEEDS AND ROCKET SALAD
Sebestyén Kadarka
3 890 Ft
LEVES | SOUP
TYÚKHÚSLEVES(1,3,9) - TRADITIONAL CHICKEN BROTH
(tyúkróládával, roppanós zöldségekkel és savanyított gombával) - (with chicken trout, crunchy vegetables and pickled mushrooms)
Bujdosó Gyöngyözőbor
2 590 Ft
FILÉZETT PONTYHALÁSZLÉ GYUFATÉSZTÁVAL(1,3,4) - FILLETED CARP FISHERMAN’S SOUP WITH MATCHSTICK NOODLES
Bussay Csókaszőlő
3 890 Ft
SZARVAS PALÓCLEEVES(1,3,7,9,10) - VENISON “PALÓC” SOUP
Gróf Buttler Egri Pinot Noir Superior
2 990 Ft
SZEZONÁLIS KRÉMLEVES - SEASONAL CREAM SOUP
(Kérjük, érdeklődjön felszolgálóinktól) - (ask our waiters)
2 790 Ft
FŐÉTEL | MAIN COURSE
CÉZÁR SALÁTA (1,3,4,7,10) | CAESAR SALAD
- CSIRKEMELLEL | WITH CHICKEN BREAST – 3 990 Ft
- RÁNTOTT SERTÉSSZŰZZEL | WITH BREADED PORK BITES – 4 490 Ft
- HÁZILAG FÜSTÖLT LAZACCAL | WITH HOMEMADE SMOKED SALMON – 4 990 Ft
- GRILLEZETT KECSKESAJTTAL | WITH GOAT CHEESE – 4 990 Ft
Vylyan Boszorkány
SZEZONÁLIS RIZOTTÓ | SEASONAL RISOTTO
(Kérjük, érdeklődjön felszolgálóinktól / ask our waiters) – 3 990 Ft
SÜLT HARCSASTEAK CITRUSOS CUKKINIVEL, FEHÉRBOROS-MASCARPONÉS HAJDINA-RIZOTTÓVAL (4,7) - GRILLED CATFISH STEAK WITH CITRUS ZUCCHINI AND WHITE WINE-MASCARPONE BUCKWHEAT RISOTTO La Chablisienne Petit Chablis „Pas si Petit” Chardonnay – 7 290 Ft
TAVASZI RIZOTTÓ HÁZILAG FÜSTÖLT LAZACCAL (4,7,9) - SPRING RISOTTO WITH HOUSE-SMOKED SALMON
Gere Attila Rosé – 6 890 Ft
CSIRKEMELL STEAK MELEG ÉDESBURGONYA SALÁTÁVAL (7,8,10) - CHICKEN BREAST STEAK WITH WARM SWEET POTATO SALAD
Zsirai Kata Középhegy Hárslevelű – 5 490 Ft
PAPRIKÁS CSIRKE TOJÁSOS GALUSKÁVAL, TEJFÖLLEL, UBORKÁS FRISSÍTŐVEL (1,3,7) - CHICKEN PAPRIKASH WITH EGG DUMPLINGS, SOUR CREAM AND REFRESHING CUCUMBER SIDE
Peppoli Chianti Classico – 5 490 Ft
ROSÉ KACSAMELL NARANCSMÁRTÁSSAL, GRILLEZETT SÁRGARÉPÁVAL, SÓS TÚRÓFÁNK-KAL (1,3,7) - ROSÉ DUCK BREAST WITH ORANGE SAUCE, GRILLED CARROTS AND SALTY COTTAGE CHEESE DOUGHNUT
Gróf Buttler Egri Pinot Noir Superior – 6 990 Ft
SERTÉSSZŰZ ZÖLDBORSÓPÜRÉVEL, SAVANYÍTOTT ANGOLZELLERREL ÉS BURGONYAGRATINNAL (7,9) - PORK TENDERLOIN WITH GREEN PEA PURÉE, PICKLED CELERY AND POTATO GRATIN
Laposa Zenit – 5 890 Ft
DESSZERT | DESSERT
TIRAMISU (1,3,7) - TIRAMISU
Balassa Villő Tokaji Aszú
1 990 Ft
CRÉME BRULÉE FRISS GYÜMÖLCSÖKKEL (3,7) - CREAM BRULÉE WITH FRESH FRUITS
Oremus Édes Szamorodni
1 990 Ft
SÜTEMÉNYEK SAJÁT DESSZERTMŰHELYÜNKBŐL - CAKES FROM OUR PASTRY SHOP
1 990 Ft
SALÁTA | SALAD
HÁZI UBORKA SALÁTA - HOMEMADE CUCUMBER SALAD
990 Ft
HÁZI PARADICSOM SALÁTA - HOMEMADE TOMATO SALAD
990 Ft
HÁZI CSALAMÁDÉ
HOMEMADE MIXED PICKLES
990 Ft
Megjegyzések:
Bármilyen ételallergia vagy összetevővel szembeni érzékenység esetén, kérjük, egyeztessen kollégáinkkal! - In case of any food allergy or ingredient sensitivity, please consult with our team!
Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket. - Our dishes may contain traces of additional allergens in addition to those listed as ingredients.
ALLERGÉNEK | ALLERGENS:
1. GLUTÉN (Gluten)
2. RÁKFÉLÉK (Crustaceans)
3. TOJÁS (Eggs)
4. HAL (Fish)
5. FÖLDIMOGYORÓ (Peanuts)
6. SZÓJABAB (Soybeans)
7. TEJ (Laktóz) (Milk / Lactose)
8. DIÓFÉLÉK (Nuts)
9. ZELLER (Celery)
10. MUSTÁR (Mustard)
11. SZEZÁMMAG (Sesame seeds)
12. KÉN-DIOXID (Sulphur dioxide)
13. CSILLAGFÜRT (Star anemone)
14. PUHATESTŰEK (Molluscs)
Áraink forintban értendők, és az áfát tartalmazzák. - Prices are in HUF and include VAT.
Az ételárak nem tartalmazzák a borkínálatot. - Prices do not include the wine selection.
A számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolunk fel. - 10% service charge will be added to the total invoice amount.
Konyhafőnök: Kis Viktor | Chef: Viktor Kis
Kreatív chef: Németh Patrik | Creative Chef: Patrik Németh
A konyhában: Feri, Tibi, Rajmund, Milán, Margit és Évi
In the kitchen: Feri, Tibi, Rajmund, Milán, Margit and Évi
A placcon: Rami, Tomi, Brendon és Kristóf
Our waiters: Rami, Tomi, Brendon and Kristóf
Éttermünk OTP, MKB és K&H SZÉP kártya elfogadóhely / We accept OTP, MKB and K&H Szép card